Nettkurs om samplanting av flerårige nyttevekster

Ønsker du en hage som krever minimalt vedlikeholdt men som samtidig  gir rikelig med mat år etter år? Da er spiselige flerårige planter detdu trenger… 

Lær kunsten å etablere et laug rundt fruktrærne dine! 

Dette kurset gir deg følgende fordeler:

  • 5 ferdige planteplaner som inkluderer 60 ulike nytteplanter.
  • Instruktive videoer som forklarer hvordan plantene samarbeider. 
  • Videoer for å lære hvordan du kan tilrettelegge planene for DIN hage.
  • Veiledning: månedlig oppfølging med svar på spørsmål fra kursdeltakere publisert i en video som alle kan se på.
  • Frihet: videoene er tilgjengelige på nett, slik at du kan se på dem når det passer deg best.
  • Livstidstilgang til nettkurset uten tidsbegrensninger.
Design av matskog gjort enkelt… Med disse planteplanene er den skoghage-delen av din permakulturhage blitt betydelig enklere. 
 

Fortløpende påmelding
Umiddelbar tilgang til kursplattformen

matskog skoghage kurs

Hva synes kursdeltakerne om dette nettkurset?

“ENDELIG begynner jeg å forstå permakultur! Dette er noe av det beste jeg har sett av dyrkekurs! For over 40 år siden utdannet jeg meg til agronom, men den gang fikk jeg aldri svar på de grunnleggende spørsmålene. Nå begynner jeg å se sammenhengene, så dette skal jeg praktisere i min hage. Jeg har ikke sett hele kurset ennå, men gleder meg til fortsettelsen.”

Astrid N.

“Permakult.no og deres nettkurs har vært veldig nyttige for meg. Jeg fikk lære hvordan permakultur kan hjelpe meg å dyrke mat på en måte som er bra for både meg og naturen. Jeg fikk også se at det ikke er så komplisert som det høres ut, når man får gode tips og råd fra Celine, som er en kunnskapsrik og pedagogisk instruktør. Kurset var informativt, inspirerende og morsomt. Jeg vil anbefale dette kurset til alle som er interessert i å dyrke mer mat på en bærekraftig og naturlig måte.”

Rune S.

Nettkurs "Flere nyttedyr i hagen!"

Plaget av skadedyr i din kjøkkenhage som smaker på grønnsakene dine før deg? Permakultur kan hjelpe deg… Langsiktige løsninger for å slutte å gå ut i mørket og plukke snegler.

nyttedyr marihøne

Jeg kan holde digitalt foredrag

Jeg vil gjerne dele både mitt kunnskap og min entusiasme rundt permakultur, matskog, biologisk mangfold i hagen eller dyrking av grønnsaker i lag med naturen. Kanskje vil din region, din by eller ditt hagelag arrangere et digitalt foredrag? (Fra 1 times webinar til 6 timers nettkurs.)

Bare ta kontakt!